Minusta

Olen Ekilja Paaso (s.1993) oululainen itseoppinut taiteilija. Maalaan abstraktia taidetta sekä yrityksille logotauluja. Ammennan inspiraatiota luonnon maadoittavista sävyistä ja tekstuureista. Maalaukseni syntyvät usein intuitiivisesti hetkistä, tunteista ja opeista mitä elämä itsessään opettaa.

Maalaan akryyliväreillä ja rakastan käyttää töissäni paljon tekstuuria.

Löysin maalaamisen odottaessani ensimmäistä lastani. Maalaaminen rentoutti ja huomasin, että jokainen maalaus sai minut käsittelemään syviä tunteita. Laitoin someen puoliksi huumorilla tauluarvonnan, jonka suosio yllättikin minut. Taulutilauksia alkoi tulemaan ja sanoin niille rohkeasti kyllä vaikka vähän pelottikin. Päätin kuitenkin luottaa itseeni ja kykyihini. Jokainen taulutilaus on opettanut ihan valtavasti. Jos jotain en ole osannut on pitänyt opetella - joskus ihan kantapään kautta.

Olen niin kiitollinen kaikille asiakkailleni ja ystäville, jotka ovat minua kannustaneet uskomaan itseeni. Nyt seitsemän vuotta taideyrittäjänä takana. Tuntuu uskomattomalta, että olen saanut maalata niin useaan kotiin ja yritykseen.

ღ: Ekilja Paaso

Logotaulujen tarina

Ensimmäinen logotaulu syntyi, kun mieheni aloitti työnsä uudessa startup-yrityksessä ja joutui työskentelemään yksin askeettisessa toimistossa. Mietin silloin, että miten toimistoon saisi tuotua tunnetta, että kuuluu työyhteisöön. Logossa kiteytyi koko yrityksen olemassaolon tarkoitus – se ilmentää tunteita, tarinoita ja luo yhteistä tahtotilaa. Toimiston seinällä logotaulu valaa uskoa ja luottamusta yhteisiin päämääriin.

Logotaulujen maalaaminen on mahdollistanut tutustumisen yritysmaailmaan ja se on kehittänyt ja kasvattanut minua valtavasti.

On ollut ihana nähdä miten paljon logotaulut ovat tuoneet iloa työyhteisöihin.