LOGOTAULU KITEYTTÄÄ YRITYKSESI TARINAN

Logotaulu avaa uusia ja kiinnostavia näkökulmia yritykseesi. Toimiston seinällä logotaulu valaa uskoa ja luottamusta yhteisiin päämääriin.

Taulun maalaamisessa kunnioitan alkuperäistä logoa ja sen suunnittelijaa. Voit itse vaikuttaa, kuinka tarkan tai suurpiirteisen muunnelman haluat alkuperäisestä logosta. Logotaulut ovat suosittuja lahjoja myös yhteistyökumppaneille.

Katso videolta, miten oma logotauluni syntyi.

Tilaaminen on helppoa

1. kerro toiveesi

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin käydään yhdessä läpi puhelimitse tai sähköpostitse toiveesi taulusta.

2. saat TARJOUksen

Saat tarjouksen keskustelumme pohjalta. Hyväksyttyäsi tarjouksen aloitan maalaamisen ja saat toki vielä tarkentaa toiveitasi.

3. taulun toimitus

Taulu toimitetaan kotiovellesi tai työpaikallesi sovitun ajan sisällä. 

HinTAESIMERKKEJÄ LOGOTAULUISTA

Koko (l x k) Pyöreät Ø Hinta (alv 0%)
70 x 110 cm Ø 60 cm 800 €
90 x 90 cm Ø 70 cm 990 €
80 x 120 cm Ø 80 cm 1200 €
100 x 100 cm Ø 90 cm 1350 €
100 x 130 cm Ø 100 cm 1550 €
100 x 150 cm Ø 110 cm 1850 €
120 x 200 cm Ø 120 cm 2500 €

logotaUluja

Usein sitä miettii, että mitä sisustuksellista vois tuoda mukaan toimistoon ja kun tällaisesta mahdollisuudesta kuulin, niin taulu oli tilattava. Hankimme Ekiljalta tauluja myös asiakkaillemme liikelahjaksi, ja jokainen taulu sai isosti huomiota ja kiitosta. Meillä taulu vilahtelee kivasti myös valokuvissa ja tuo näin visuaalista brändiä mukaan yrityksen kuviin. Suosittelen ehdottomasti!

KOKEMUKSIA.FI / JOHANNES KARJULA

Yrityksen logon kuuluu olla keskeisellä paikalla esillä yrityksen tiloissa, ja sen kuuluu kiinnittää vieraiden huomio. Mikä onkaan arvokkaampaa, kuin pukea logo akryyliväreihin. Palaute taulusta on ollut positiivista, ja paljon sitä on ihmetelty ja ihasteltu. Suosittelen!

Elvak Oy / Kari Kokko

Herättänyt wow-fiiliksiä ja ite pidän taiteesta niin voiko olla mukavampaa kuin taiteilijan näkemys oman yrityksen logosta. Suosittelisin joka suhteessa. Vaihtelua peruslogoihin toimiston seinällä. Näin sinun maalaaman taulun Kokemuksia.fi:n toimiston seinällä ja innostuin heti ideasta.

Suomen Vesiturva Oy / Sami Kemell

Tilasimme Ekiljalta taulun meidän yrityksen 20 v syntymäpäivälahjaksi. Halusimme tauluun myös hopeaa pintaan ja tämä oli toteutettu näyttävästi. Taulu on tuonut paljon lisää ilmettä ja viihtyvyyttä toimistoomme. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

Tiina Räisänen / Verkkoasema Oy

EKILJA INSTAGRAMISSA

@ekilja